Nyheter

NYHETER

 

post@raceservice.no

 

Rolf +47 456 33 726

 


You Race. We do the rest.

ØNSKER DU Å LÆRE MER OM MOTORSPORT OG HAR EN BRENNENDE INTERRESSE FOR DETTE?


Send inn en åpen søknad. Les mer under

Kunne du tenke deg en spennede ekstrajobb innen motorsport for 2019 sesongen og innehar den kompetansen vi søker?  Da er dette rette stillingen for deg


Arbeidsoppgaver:

Rigging og nedrigging av serviceplass, teknisk kontroll, bensinfylling, setup/justering av biler, bytte av hjul, reparasjoner av biler på service, før og etter løp etc.

Det må også påregnes andre forefallende arbeidsoppgaver under løp.

 

Tidspunkt og plass vil variere etter hvor løpene er lokalisert i Norge. 

Man må kunne kunne stille opp uansett lokalisasjon senest kl 18:00 fredag for rigging av serviceplass, klargjøring og teknisk kontroll av biler. Arbeidstid løpsdager (lørdager)  er normalt sett fra 06:00 - løpet er over/Parc Ferme åpner ca 18:00-20:00. Man må belage seg på sen hjemkomst lørdag.

 

Hva/hvem søker vi:

Mekanisk drifting av løpsbiler på løp er et nytt satsningsfelt for oss. Da dette er ett teamarbeid så er samarbeid, deling av erfaring, kompetanse og meningsutveksling for å gjøre teamet gode på det vi skal drive viktig.

Vi søker derfor etter en engasjerte personer med erfaring som mekaniker fra rally eller andre motorsportgrener.  (Kan avvikes ved stor egnethet og interesse)

  • Det er krav om meget god bilmekanisk kunnskap og forståelse. Kjennskap til hydraulikk, differ, girkasser og setup av biler er en fordel.
  • Som person må du ha gode kommuniksjonsevner, være løsningsorientert, fleksibel, frisk og rask, selvgående og ha stå på vilje.
  • Systematisk, god orden, punktlig og nøyaktig.
  • Sertifikat på bil er ett krav, helst førerkort klasse BE er ønskelig og du bør disponere egen bil.
  • Du bør bo på det sentrale østlandet.
  • Man må god tid før sesongen starter gjennomgå og sette seg inn i bilene som skal driftes teknisk. Bilene er lokalisert ca 1 time fra Oslo.
  • Det er ett absolutt krav at du kan stille på alle NM rundene (totalt 7) i de oppgitte tider som nevnt over. Dato for NM rundene i rally kan ses her: https://bilsport.no/nm-lop-i-rally-2019/

 

Lønn/godtgjørelse

  • Etter avtale.
  • Teamklær er dekket.

 

Send en kortfattet søknad hvor du forteller litt om deg selv, din bakgrunn, kompetanse og hvorfor du søker denne stillingen. 

Søknad sendes til nedenstående e-postadresse.

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Rolf Møller på post@raceservice.no eller ring mobil 456 33 726. Ikke sms.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GMauto / Race-Service

 

Bønsdalen Industriveg 19A

 

2073 Bøn

 

Norway

 

Copyright @ 2015-2018 GMauto / Race-Service